Otkup Maline - Kupine

Kvalitetni proizvodi

Svetski standardi u proizvodnji

Zaštita životne sredine

T.P. INEX SOKOLICA DOO je preduzeće koje se bavi ostalom trgovinom na malo u nespecijalizovanim prodavnicama. Inex Sokolica postoji od 31.12.1999. godine, a 2005. godine je izvršena privatizacija od strane gospodina Sutka Brdara.

U okviru svog sistema povezanih poslovnih jedinica u martu 2015. godine u Brodarevu je izgrađena i puštena u rad hladnjača „Voće Sokolica“ koja se bavi otkupom, preradom i izvozom DZ jagodičastog i koštuničavog voća.

Kompanija je pozicionirana u najznačajnijem voćarskom kraju Srbije, koji je zbog svog geografskog položaja i povoljnih klimatskih uslova, poznat po proizvodnji najkvalitetnijeg voća i povrća.

Ukupan preradni i skladišni kapacitet je 2000 tona zamrznutog voća, sa dnevnim kapacitetom od 72 tone.

Stručno i dobro obučeno osoblje kao i rad po najvišim svetskim standardima obezbeđuje visok nivo bezbednosti i kvaliteta proizvoda.

Dobru proizvođačku praksu, u skladu sa zahtevima Global Gap-a, Voće Sokolica sprovodi i na sopstvenim plantažama maline, na površini od 12 ha, s ciljem širenja i unapređenja sertifikovane proizvodnje voća.

Naš glavni cilj je da se zadovolje potrebe kupaca isporučujući proizvode vrhunskog kvaliteta. Takođe cilj nam je da razvojem kvalitetnih i zdravih proizvoda usaglašenih sa svetskim standardima i propisima stalno poboljšavamo poziciju hladnjače na globalnom nivou.

STANDARDI KVALITETA

Svoju politiku i ciljeve kvaliteta i bezbednosti hrane ostvariti primenom MEĐUNARODNOG STANDARDA ZA KONTROLU KVALITETA I BEZBEDNOST PREHRAMBENIH PROIZVODA BRC (British Retail Consortium) Global Standard Food Safety 7 i International Featured Standards IFS Food 6  sa potpunom primenom principa dobre proizvođačke i dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji (Recommended International Code of Practice, General Principles of Food Hygiene) i uvođenjem i doslednom primenom savremenog koncepta upravljanja bezbednošću kroz koncept analize rizika i kritične kontrolne tačke -  HACCP (zahtevi dokumenta CAC/RCP  1-1969, Rev.4-2003).

Kontakt


T.P. Inex Sokolica D.O.O.

Sandzačkih Brigada br. 5
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

31300 Prijepolje
033/ 777 - 200

Mapa

JoomShaper